Viltburgare med kantareller

Receptet är för 4st hamburgare. Det går utmärkt att använda nötkött istället för vilt också.

Burgare 

 

Topping 

 

Dressing 

 

Servering 

 

Gör såhär 

  1. Arbeta ihop färs, grädde, salt och peppar till en smidig smet. Forma till 4st hamburgare.
  2. Vispa ihop ingredienserna till dressingen och ställ i kylskåpet.
  3. Rensa och dela kantarellerna om det behövs. Skiva salladslöken.
  4. Stek svampen i smör tills de börjar få lite färg, vänd ner skivade löken i slutet och krydda med salt och peppar.
  5. Stek hamburgarna i smör, ca 3-5 minuter på varje sida.
  6. Serverna hamburgarna på brödskivorna med sallad. Toppa med rårörda lingon, svampen och ringla över dressingen.

Källa: Alltommat